Melyik revox hámlasztót ajánlanátok szalicilsav mellé pattanásos, börhibás, miteszeres bőrre?
Niaval nem kéne keverni. Aha sav kéne (glikol, mandula, vagy tejsav de nem kell az összes 1et válasz), de a revox-nál amit láttam, az kezdőknek nagyon magas koncentrátum, és érdemes alacsonyabbal kezdeni, és szépen felépíteni. Az the odinarynek, és az inkey listnek vannak ilyen szérumjai, és csak picivel drágábbak mint a revox. To-t tudsz a skinsmart-rol rendelni, vagy bp-en a tinamuban is lehet elvileg kapni, inkey-t a cult beautyl rendelhetsz.
Kezdőknek nem ajánlott keverni, heti 1 nap bha-szalicil sav, és egy másik nap aha-sav. Arcmosás után toner előtt érdemes használni a hámlasztókat, de ha száraz a bőröd akkor lehet toner után az első lépésben használni. (legalábbis nekem így is működik) utána viszont nem lehet akár milyen szérumot kenni, vannak sav érzékeny hatóanyagok, illetve meg kell nézni, hogy a gyártó is mit ajánl mivel lehet párosítani. Skinsmart youtube csatornáján van hatóanyag kombinálás, külön vidi az aha,bha,pha savakról.
Utolsó mondatott kijavítanám, mert elírtam.
De ha szeretnél más szérumot, vagy hámlasztót bevezetni pl aha-t akkor legalább két hét különbséggel vezesd be..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!