Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen típusú fiúknak áll jól...

Milyen típusú fiúknak áll jól a hosszú haj? Körübelül milyen hosszú manapság a divat?

Figyelt kérdés
2008. dec. 4. 22:15
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%
Hát én nem tudom,hogy mi alapján döntik el:magas vagy alacsonynak áll jól?én 158cm magas(alacsony):) vagyok, hátközépig ér a hajam,de nagyon nagy dolognak kellene történnie,hogy levágasssam!!nekem tetszik,így szoktak meg az emberek. csak az a lényeg,hogy ápolni kell!!nincs annál rondább amikor nem ápolják!!!
2008. dec. 8. 06:31
 12/15 anonim válasza:

imádom a hosszú hajú fiúkat. Főleg ezt az új oldalra fésült stílust. Csak ápold megfelelően, mert elég visszataszító a zsíros haj

üdv: lány(16)

2008. dec. 8. 10:36
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez a magassághoz kötött hajhosszúság,szerintem nőnél is férfinál is ugyanaz.

Elméletileg így néz ki:a hosszú,hátközépig érő haj (vagy még annál is hosszabb),egy magas embernek jobban áll,mint egy alacsonynak,mert egy alacsonyt optikailag tömörít,azaz még kisebbnek láttat (saját tapasztalat,mielőtt még bárki magára venné!),de ha valaki túlságosan magas pl.nőben,az ellenkezőjét válthatja ki:langalétát csinál belőle.

A gyakorlat azonban azt mutatja,hogy akinek tetszik,ámde hordja,mindegy milyen magasságú,testalkatú,nemű stb.

Nem mindig azt kell hordani,ami előnyös,hanem néha azt is,ami TETSZIK!

Lány vok,együtt tudok érezni a hosszúhajú srácokkal,tudom milyen hosszú hajúnak lenni és nehezen válni meg tőle.

(Bár időnként egy teher is,az biztos.)

2008. dec. 8. 10:51
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Én egy 16 éves hosszúhajú srác vagyok.A hajam majdnem hátközépig ér:D Sztem manapság a vállig érő haj:D
2009. febr. 27. 01:25
 15/15 anonim ***** válasza:
Mindenkinek vagy legalább is az emberek 99,99%-nak félhosszú hosszú hajú srác vagyok 26/f metalhead
2018. jan. 25. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!