Milyen típusú fiúknak áll jól a hosszú haj? Körübelül milyen hosszú manapság a divat?
utolsó vagyok: bocs - gyengélyeim
am.sztem kb.minden fiúnak csak meg kell szokni,mondjuk kivétel van.csunyábbaknak nem nagyon :P :S
ugyanaz vagyok :D:D
kb: vállig érő
Én magas és vékony vagyok.
Akkor ezek szerint valószínűleg jól fog állni a hosszabb haj?
Szerintem kimondottan férfias is tud lenni.Nem értek egyet azzal,hogy a rövid a normális egy férfinál;már miért lenne?A legendás harcosoknak,hadvezéreknek,királyoknak is gyakorta volt hosszú hajuk,szakálluk,ennyit a férfiasságról.
A kerekarcú fiúknak meg kimondottan jól áll,optikailag keskenyít,a vékony,hosszú fejformájúaknak pedig a copf szintén előnyösebbé teszi a külsejüket.
Ellenben a régi korok ízlésével,amikor mindenkire rámondták,hogy "rocker",illetőleg sokak elképzelése szerint,csak huligánok,igénytelenek hordanak hosszú hajat,ma már a hivatalokban sem kelt akkora felháborodást,ha hosszú a séró,az elvárás persze egyértelmű:legyen ápolt,gondozott,és legyen lófarokban.
:)
Termelő cégnél dolgozom,a mérnökünk derékig érő hosszú hajat visel,nagyon kedves,és az egyik legjobb munkaerő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!