Nagyon hullik a hajam,mit tegyek?
Ugy körűlbelűl 1-éve,észre vettem hogy erösebben hullik a hajam,mindt ahogy szokott.átlagban egy nap nem 45-szál,jön ki hanem ugy 80,90-szál.kétségbe esve le vágattam kopaszra,ami után már szépen kezdett erösödni,és dúsúlni. Viszont barna szinre festettem (az a kedvenc szinem)-és reggeli fésűlködés után pár napra,megint jött ki a hajam. Nem tudom mit tegyek nagyon félek hogy kopasz fogok lenni,és el vesztem az eggyetlen dolgot amit szeretek, az pedig a hajam.)
A családba is öröklött tényező a haj hullàs,viszont nagy apámnak,bátyám-nak és édes apám-nak,nem 18-éves koruk-ban hullott ki,hanem a 26,28-éve-ik derekán).
18F)
Van valakinek valami egyszerű bevált,módszere ami meg állitsa a hajhullást.
Vagy bármi meg köszönném) legyen szép napotok
Én 17 éves korom körül kezdtem el kopaszodni. Előttem senkire sem volt jellemző a családban, mindent kipróbáltam ellene amit lehetett, de nem használt semmi.
Próbálkozhatsz tenni ellene, de legrosszabb esetben nem lehet mit kezdeni ezzel.
Ezek véleményem szerint nem használnak. Előfordulhat, hogy valami átmeneti betegség / gyulladás miatt jobban hullik a haja valakinek, de ilyen esetben egy sampon nem szünteti meg a probléma forrását.
Ha nem valami rövidtávú probléma okozza a hajhullást, akkor meg még annyira sem lesz jelentős a sampon "hatása", mint a másik esetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!