Meddig hullik a haj a Bánfi hajszesztol?
Elkezdtem hasznalni a Bánfi hajszeszt és sampont. Mindennap hajat mosok, ezert a sampont mindennap használom.
A. Hajszeszt heti 1x fogom.
Eddig 1x használtam, de nagyon sok. Hajam kihullott, láthatóan sokkal kevesebb van.
Tudom, hogy az elején ez normális hisz megtisztitja a rossz hajszalaktol a terepet, hogy újra regenerálja.
De ez meddig tart?
Most 1 hónapig minden egyes alkalommal ennyi hajam ki fog hullani?
Bevallalnam ha biztosra tudnám, hogy utána segít a hajamon. De tekintve, hogy az én hajam 5 éve nő és ha hullik sem jön vissza az eredeti alakja, félek.
Tehát a kérdesem az, hogy 1x megtisztitja és utána már kezdi regeneralni vagy folyamatosan hullik egy ideig.
Es az is érdekel, hogy utána biztos e a regenerálódas.
Bocsi, hogy hosszú lett!
Köszönöm a válaszokat.
Áhh,ne használd! Semmire nem jó!
Mosd meg szódabikarbónával heti 2x. Picit nedvesen maszírozd a fejbörödbe. A hajmosást ritkábban végezd oszt megjavul.
Ez a bánfi meg a többi csoda sampon tele van vegyszerrel hiába írja rá, h természetes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!