Az őszülés visszafordítható?
Figyelt kérdés
26 leszek, 1 éve őszülök.
Újabban elég látványos a dolog.
Tudom hogy természetes, de kellemetlenül érzem magam miatta, tudok tenni valamit?
2021. márc. 27. 11:11
1/13 anonim válasza:
Sajnos nem.
Olvasd el a biológiai folyamatát...
3/13 A kérdező kommentje:
A hajfesték nagyon roncsol, félek hogy teljesen tönkre fogja vágni a hajam.
2021. márc. 27. 11:38
5/13 anonim válasza:
Reparex hajtonik visszafordítja, kb. 10 nap után tér vissza a fehér hajszálba az eredeti színe, nálam legalábbis ennyi idő után kezdett visszabarnulni a haj a tövénél.
6/13 A kérdező kommentje:
5-ös, isten vagy. Köszönöm, kipróbálom!❤️
2021. márc. 27. 12:40
7/13 anonim válasza:
#5: ha ez igaz lenne, nem lenne őszhajú ember és a gyártó a világ no1 kozmetikai cege lenne....
A valóság ezzel szemben.....
8/13 anonim válasza:
#6: ha zöld hajat szeretnél, kipróbálhatod..😂😂😂
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-haja..
9/13 A kérdező kommentje:
A természetes hajszín csak úgy nem zöldül be.🤷🏻♀️
2021. márc. 27. 13:28
10/13 anonim válasza:
Én 20 éves koromtól őszülök, 35 éves koromra mint a télapó, olyan fehér voltam. 21 nehány éves korom óta festetem a hajam. Egy ideig feketével, allergiás lettem a fekete színre, se szemceruzában, se szempillafestékben nem bírom, olyan iszonyat allergiás reakciót vált ki. 45 éves koromra fél hajam kihullott, másfél évig kezelni kellett. Akkor tértem rá a hennára. Fél év kísérletezés után szuperül működik. Szép dús a hajam, még táplálja is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!