Mas is eszrevette, hogy az osz hajszalak a hajfestestol borzasztoan szarazak, drotszeruek lesznek?
Hosszu hajam van, igy nem tudom vagassal utolerni a karosodast. Kb tiz eve kerestem az okot, mitol lesz foleg elol iszonyu tapintasu, nem torott, de durva a hajam.
Hazi festes is volt sokfele markaval, aztan csak jobb fodraszatok. Egyeves lenovesztesi kiserletekbol latom azt, hogy gyonyoru, egeszseges a befestetlen hajam, csak a feher hajszalak masmilyenek, vastagabbak. Viszont csak a befestett haj furcsa, es hatarozottan nem az egesz tincs, de azok a szalak mint a szogesdrot.
Harom lehetoseget latok. Rovid haj.
Total makosteszta hosszu.
Festett hosszu haj, ami jol nez ki, de undorito erzes megfogni.
Valakinek van hasonlo dilemmaja? Mit valasztott?
A legolcsobb, a Londa volt a legjobb. Igazabol nagyon gyanakszom arra, hogy harom dolog egyuttallasa miatt drotszeru nehany szal. Szokoevben egyszer rakentem egy tenyernyi formazot, hogy kicsit lelapuljon, es mintha annak a helyen lenne. Olyat, ami masoknak jo.
Koszonom. Akkor ez valami oriasi pech lesz. Hajmosason kivul semmit nem kenek ra, meg arganolajat sem, mert addig nem volt baja,amig nem torodtem vele igazan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!