Huszonéves fiúk/férfiak! Nektek bejönne ez a haj?
Figyelt kérdés
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Az első két haj áll a legközelebb az elképzeléshez, olyan állig/vállig érő hajon. Szép archoz, nőies nőn bejönne egy ilyesmi haj?
2021. márc. 22. 18:47
11/23 A kérdező kommentje:
19:07 nem gond, igazából tizenévesek is nyugodtan válaszolhatnak, jóval közelebb állok hozzád korban, mint pl.az első válaszolóhoz.😊
2021. márc. 22. 19:09
12/23 anonim válasza:
Véleményt formálok, remélem ezért nem pontoznak le, de nekem személy szerint nem igazán jön be ez a kivágott frizura. Jobban tetszik a "hagyományos" hosszú haj.
13/23 anonim válasza:
9es voltam. És szuper és csak ugyanazt tudom mondani mint az elöbb. Csak akkor fogod tudni eldönteni hogy tetszik e ha kipróbálod. Egy idő után úgy is vissza nő.
14/23 anonim válasza:
(12-es vagyok, egyébként 29 vagyok, tehát lehet, hogy "túl öreg" vagyok már, és nem is releváns a véleményem :D )
15/23 A kérdező kommentje:
Aki kultúráltan formál véleményt annak meg a zöld pacsi:D
2021. márc. 22. 19:20
16/23 A kérdező kommentje:
*megy a zöld pacsi. Ezt főként a 19:12-esnek írtam, neked is ment. :)
2021. márc. 22. 19:21
17/23 anonim válasza:
Ez a 0-ás stílusú haj nem igazán jön be semmilyen formában.
Klasszikus, egyszerű hajakat preferálom, mindenféle fonat meg hasonló nélkül.
24
18/23 anonim válasza:
Nem tetszik a rovid resz, szerintem egyaltalan nem nois, meg akkor sem ha mashol hosszu, tehat nem jon be.
F26
20/23 anonim válasza:
Nekem bejön, szexi a felnyírt rész is f24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!