Huszonéves fiúk/férfiak! Nektek bejönne ez a haj?
Figyelt kérdés
1.
2.
3.
4.
5.
6.
Az első két haj áll a legközelebb az elképzeléshez, olyan állig/vállig érő hajon. Szép archoz, nőies nőn bejönne egy ilyesmi haj?
2021. márc. 22. 18:47
1/23 anonim válasza:
Nekem herótom van attól, ha egy lány fejénél ilyen kopasz rész van. Úgyhogy nálam nem.
27/f
4/23 A kérdező kommentje:
Tényleg, a korotokat is írjátok oda légyszi! :)
2021. márc. 22. 18:54
5/23 A kérdező kommentje:
Egyébként kopasz rész nem lenne, csak rövid.
2021. márc. 22. 18:54
6/23 anonim válasza:
Az uccsó nagyon bejön, de lehet a csaj miatt :-) A korom meg nem irom. :-P
7/23 anonim válasza:
A legelső a kedvenc és azt nagyon tudnám szeretni egy lányon. 24/f
8/23 anonim válasza:
8-as vagyok. Ha esetleg gondolod, privátban küldj képet magadról és ha szeretnéd, véleményezlek milyen lennél ilyen hajjal. :)
9/23 anonim válasza:
Személy szerint nekem magyon vonzó tud lenni ha egy lánynak felvan nyírva a haja. Legyen az tarkónál vagy oldalt. Igaz hosszabb hajon nekem jobban tetszik de így is elég jó. Én csak bátorítani tudlak egyszer mindenképpen jó próbálni az ilyesmit. Igaz kiesek a korból de azért gobdoltam leírom a véleményem remélem nem gond.
17/f
10/23 A kérdező kommentje:
:) Egyébként a képeken lévő színt ne nézzétek, az maradna a kulcsszavakban jelölt színű.:) Csak a frizurát magát.
2021. márc. 22. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!