Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit lehet kezdeni ilyen...

Mit lehet kezdeni ilyen hajjal (zsíros, kezelhetetlen)?

Figyelt kérdés

A hajam egy éjszaka alatt annyit zsírosodik, hogy már nem tudok vele komfortosan utcára menni. Viszont az arcom is 'zsírosodik' éjszaka, így ahol elalszom a homlokom környékén, ott a hajszálaim végei olyanok mintha vízbe lennének mártva. Emiatt minden nap mosom, amitől töredezett és száraz a hajam napközben. Amikor nem kellett mennem sehova, kipróbáltam 2-3 mosás nélküli napot, de nem hozott eredményt. Zsíros hajra és mindennapos használatra szánt sampont használok.

Valakinek sikerült már ilyen hajjal kezdenie valamit? Vagy törődjek bele, hogy genetika?

25/f

2021. febr. 21. 20:55
 1/5 anonim ***** válasza:
49%
Kopaszodsz es romlik a haj minosege, torodj bele.
2021. febr. 21. 21:04
 2/5 A kérdező kommentje:
De hogy kopaszodom :D Borzasztóan sűrű hajam van
2021. febr. 21. 21:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Dehogy*
2021. febr. 21. 21:16
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

1. Normális bőrápolás

2. Ne mosd a hajadat minden nap, de ne csak egyszer próbáld meg hanem hetekig

3. Száraz sampon (van színezett is)

4. Ha mindez nem válik be, akkor valami extrém rövid pár milis frizura

2021. febr. 22. 09:28
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Genetika. Nekem az bizonyult a legjobb megoldásnak, hogy átváltottam tükörkopaszra borotvált viseletre.
2021. febr. 26. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!