Tartós hajegyenesítés vélemény?
Fél éve voltam keratinos hajegyenesítésen, azonban áteverés volt az egész. Középhosszú hajamra 9 ezer forintot fizettem, ami fura is volt, hogy miért ilyen olcsó, aztán 3 nap múlva amikor megmostam rajottem, hogy semmit nem ért.
Nektek milyen anyaggal vált be és meddig maradt egyenes? Árakat és hajhosszt is irhattok.
Évek óta csináltatom és sokkal szebb azóta a hajam. Egyáltalán nem törik. Lehet, hogy nem mindegy, hol és ki csinálja.
A Cocochoco vált be a legjobban. Szögegyenes a hajam 3 hónapja és nem szöszösödik párától, esőtől.
Régen a Lisse Design-nal volt, az sem volt rossz.
A Brasil Cacau, ami káros és tönkreteszi sok ember haját.
Szóval általánosságban akkor lehet véleményt mondani, ha legalább ezekkel a dolgokkal tisztában vagyunk. Nem mindegy, mivel egyenesítenek.
Én brazilt csináltattam, 28ezer volt a derékig érő hajamra. Nos, egy hajmosás után kiment a hatása. Én is azért csináltattam, mert nagyon kócolódik, se nem egyenes, se nem göndör és a párától mikrofon hajam volt.
Maga az eljárás rettenet, fél nap volt... Csípte a szememet, számat, még másnap reggel is...
Soha többet nem fogom, a hajam is nagyon megtört és hullott utána. De egyenes egy hajmosásig volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!