Szerintetek, ha tartós hajegyenesítés egy hajmosás után visszaállt, kamu lehetett a cucc?
Egy ismerősöm mondta, aki fodrásznak tanult...
Igazából a flakonja eredetinek tűnt, meg nagyon csípte a szememet, torkomat a formaldehid. Azt mondta, ha a régi fajtával dolgozott is, akkor sem szabadott volna ennyire.
Valakinek van tapasztalata ezzel? Az biztos, hogy erős szálú hajam van, de inkább hullmáos, mint sem göndör. Az afro hajú ismerősömnek meg hónapokig full egyenes, bár ő külföldön csináltatta. Igazából annyi hatása volt, hogy egy-két hétig könnyebben kezelhető volt, mivel hetente mosok hajat... Első hajmosás után kb. fele állt vissza, második után teljesen...
Brazil kakaós hajegyenesítés. Pedig ezzel csináltatta. Még a régi formaldehidos verzió volt.
Hát pedig mikor indult 2013-ban nagyon sokan megcsináltatták és hónapokig egyenes volt.
Nyilván azzal én is tisztában voltam, hogy nem addig tart, még lenő a hajam, de nem is egy hajmosás után visszaálljon teljesen. Akkor kivasalnád....
Egyébként meg azt mondta a fodrász nem kell, de szulfátmentes samponnal mostam...
Ennyi erővel akkor simán kivasalnád, ha pár napig tart, legelőször erősen zsírosodott is, ezt mondta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!