Mennyibe kerül a tartós hajegyenesítés kb?
Figyelt kérdés
Szeretnék csináltatni, de nem vagyok biztos benne, hogy lenne annyi pénzem rá. Kb max nagyon max 25000 ftot szánok rá. Vékony szálú a hajam és lapockáig ér és göndör enyhén...
Kb mennyiért csináltattátok ti? És szerintetek az enyém mennyi lenne árban?
2020. okt. 12. 17:44
1/2 anonim válasza:
Szerintem ne csináld meg. Rengeteg barátnőmnek tőből letört az összes haja. Nem mellesleg az első mosás után már nem is volt nekik annyira egyenes. Mindig rá kellett vasalni.
2/2 Estel.19 válasza:
Kb mellig érő hajam van. Többször csináltattam már. További infók a hajszerkezetemről: göndör, sűrű, erős.
28 ezer Ft volt.
Az ár attól függ, mennyi anyagot vesz fel a hajad. Grammra mérik a szükséges anyagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!