Arcápolási termékekkel kéne egy kis help?
Szóval rendeltem geek and gorgeous termékeket. A következőket:
Geek and gorgeous jelly joker
Geek and gorgeous b bomb
Geek and gorgeous cheer up
Geek and gorgeous HA 5 light
Ezekből hany naponta, milyen mennyiséget kell felvinni? A válaszokat előre is koszonom!
‘ az az amatőr hogyha különbözőből veszed, mert aztán majd beallergizál a sok különféle kence.’
nem en irtam, hogy hulyeseg mindent egy helyrol venni (nem az amugy), de amit te irsz, annak sincs semmi ertelme. jo termekek nem
fognak ‘beallergizalni’, tok mindegy, milyen markajukak es amugysem ajanlott MINDENT egyszerre bevezetni es rogton felkenni, hanem
fokozatosan.
amugy konkretan annyit kellett tenni, hogy beirtam googlebe, hogy <termek neve> + hasznalata es elso talalat, amit kidob. oriasi betukkel ott van a hasznalat menupont, meg csak keresgelni vagy angolul tundi se kell hozza.
sajnalom, ha faj az igazsag, kesobb nagyon nezeh lesz igy neked.
Egyébként #12, koszonom a linket, innen rendeltem a termékeket, de lent a használat opció elkerülte a figyelmem. Látod, nem faj az igazság. Beismertem, hogy nem vettem eszre.
Azoknak akik pedig sopankodnak, hogy a 21. században mindent ki tudok deríteni: a GYIK is egy internetes segítségkerő, tájékozodo weboldal. Mindenkit aki most ezzel vergődik, mondhatnám, hogy be vagytok regisztrálva egy oldalra, de azt se tudjatok hogy mire jo
Egy márkára ráállni akkor is kezdő hiba. Szép legyen a polcon, plusz akkor mást nem is nézett, csak a márkát.
Az a baj ezzel, hogy itt mindenkinek a saját kis véleményét olvashatod. Pont annak, aki épp itt van. A neten több hasznos vélemény van, kérdések, amiket előtted feltettek, válaszok, amikből rengeteget lehet tanulni.
Nem tudom, krémmánián fenn vagy-e. Ott rengetegszer olvastam már azt a véleményt LEMOSÓKNÁL, hogy "csak 3/4 csillagot adok, mert utána kell a hidratáló".
????
Igen, lemosó után hidratálni kell. Na ezért kell magadnak utánanézni. Mert lehet olyan ad tanácsot, aki tusfürdővel mossa a fejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!