Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Arcápolási termékekkel kéne...

Arcápolási termékekkel kéne egy kis help?

Figyelt kérdés

Szóval rendeltem geek and gorgeous termékeket. A következőket:

Geek and gorgeous jelly joker

Geek and gorgeous b bomb

Geek and gorgeous cheer up

Geek and gorgeous HA 5 light

Ezekből hany naponta, milyen mennyiséget kell felvinni? A válaszokat előre is koszonom!

2021. jan. 31. 13:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
95%

Jelly joker minden nap reggel és este.

B bomd is mehet minden nap kétszer, vagy csak este vagy nappal.

HA 5 light is mehet minden nap, hidratáló alá.

Cheer up heti 2x eleinte.

Reggel:

Jelly jokerrel arcmosás

Ha szükséges B bomb

Fényvédő

Este:

Ha van akkor olajos lemosó

Jelly joker

Cheer up heti 2x, száraz bőrre rakd fel

B bomb

Ha 5 light (ezt mindenképp nedves arcra menjen, nem kell várni a rétegek között.)

Hidratáló

A szérumokból és hámlasztóból elég 3-4-5 csepp. Nem kell, hogy tocsogjon az arcodon.:)

2021. jan. 31. 13:53
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Ajanlom Fb-n a Skincare Junkie csoportot, nekem ok segitettek minden ilyesmiben :)
2021. jan. 31. 14:04
 3/18 anonim ***** válasza:
87%
annak mi ertelme, hogy berendelsz egy rakat termeket, amikrol azt se tudod, mire valok, de meg arra se veszed a faradsagot, h elolvasd a leirasuk?
2021. jan. 31. 14:37
 4/18 A kérdező kommentje:
Utolsó te tudsz olvasni? Nem beszólást kértem hanem segítséget. Most kezdem az arcápolást, és nem találtam pontosan ezekről a termékekről sehol ilyen infót. Legyszi menj inkább mással kötekedj. Az első-másodiknak pedig nagyon szépen köszönöm a választ, sokat segítettek :)
2021. jan. 31. 16:32
 5/18 A kérdező kommentje:
És képzeld, tudom mire valók. Csak az adagolással nem voltam tisztában
2021. jan. 31. 16:33
 6/18 anonim ***** válasza:
59%
Akkor is igaza van, manapság olyan lusta mindenki utánajárni mindenkinek, pedig ott az info a neten a világ összes nyelvén. Plusz mindent egy márkától berendelni - nagyon amatőr hiba.
2021. jan. 31. 17:02
 7/18 anonim ***** válasza:
48%
Nincs jobb dolgotok, borgyogyaszok? :) legalabb tesz valamit magaert es nem mindenfele fos dorzsicukrot meg citromot pakol magara
2021. jan. 31. 17:06
 8/18 anonim ***** válasza:
45%
De csak várja, hogy valaki hozzávágjon egy rutint. Basszus, a seggemet a földhöz vertem volna, ha tinikoromban nem magazinokból kell a tudást összeollózni, és ha épp abban a hónapban nem arról volt szó, ami érdekelt, akkor cseszhettem. Olyan önállótlan ez az egész. De nem csak ő, rengetegen, akik itt vannak, hogy "állítsatok össze nekem egy rutint".
2021. jan. 31. 17:11
 9/18 A kérdező kommentje:
Komolyan úgy érzem, hogy ide olvasni nem tudó emberek kerültek. NEM EGY ARCAPOLO RUTINT KERTEM. Egyébként meg minek ez az oldal? Kötekedni vagy segítséget kérni? Inkább megkérdezem minthogy elb*sszam a mennyiséget és egy kiszikkadt pofájú bányarémmé váljak. Nem tudom mi a problémátok, minden termékem megvan. “Amatőr hiba mindent egy termékcsaládbol rendelni” az az amatőr hogyha különbözőből veszed, mert aztán majd beallergizál a sok különféle kence. Ez az oldal képzeld- segitsegkeresre, kérdezesre van. És ha egy rutint kérnék a “seggem alá” mert amatőr vagyok? Akkor mi van? Komolyan, nézzetek már magatokra, csak kötekedni vagytok jok
2021. jan. 31. 17:37
 10/18 anonim ***** válasza:
45%

#7: te honnan szedsz ilyeneket, hogy dorzsicukrot meg citromot pakolunk magukra? igen elenk a fantaziad, de ezt elegge benezted, mert tobbnyire the ordinary, paula’s choice, bioderma, hylamide stb. termekeket hasznalok es kepben vagyok a borapolassal. viszont en az ilyen eletkeptelenekkel szembem minden MAGAMNAK szedtem ossze, rakerestem, untanaolvasgattam, angolul, magyarul, velemenyeket, videokat neztem, nem csak felvasaroltam

mindent, mint a hulyegyerek, amikor megkapja a segelyet es rohan a tescoba.

tokeletesen igaza van a #8-as hozzaszolonak, hihetetlen, hogy 2021-ben az internet vilagaban, amikor 2 kattintassal BARMI masodperceken belul elerheto, valaki ennyire eletkeptelen, hogy a szajaba kell ragni mindent.

ha a kerdezo tisztaban lenne pl. vele, hogy a jelly joker egy lemoso, akkor maris latna, hogy total ertelmetlen a kerdes, hogy ‘hany napona, milyen mennyiseget’ kell belole felvinni. idegenektol varja, hogy megmondjak, hany naponta mosson arcot?! lol

2021. jan. 31. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!