Arcápolási termékekkel kéne egy kis help?
Szóval rendeltem geek and gorgeous termékeket. A következőket:
Geek and gorgeous jelly joker
Geek and gorgeous b bomb
Geek and gorgeous cheer up
Geek and gorgeous HA 5 light
Ezekből hany naponta, milyen mennyiséget kell felvinni? A válaszokat előre is koszonom!
Jelly joker minden nap reggel és este.
B bomd is mehet minden nap kétszer, vagy csak este vagy nappal.
HA 5 light is mehet minden nap, hidratáló alá.
Cheer up heti 2x eleinte.
Reggel:
Jelly jokerrel arcmosás
Ha szükséges B bomb
Fényvédő
Este:
Ha van akkor olajos lemosó
Jelly joker
Cheer up heti 2x, száraz bőrre rakd fel
B bomb
Ha 5 light (ezt mindenképp nedves arcra menjen, nem kell várni a rétegek között.)
Hidratáló
A szérumokból és hámlasztóból elég 3-4-5 csepp. Nem kell, hogy tocsogjon az arcodon.:)
#7: te honnan szedsz ilyeneket, hogy dorzsicukrot meg citromot pakolunk magukra? igen elenk a fantaziad, de ezt elegge benezted, mert tobbnyire the ordinary, paula’s choice, bioderma, hylamide stb. termekeket hasznalok es kepben vagyok a borapolassal. viszont en az ilyen eletkeptelenekkel szembem minden MAGAMNAK szedtem ossze, rakerestem, untanaolvasgattam, angolul, magyarul, velemenyeket, videokat neztem, nem csak felvasaroltam
mindent, mint a hulyegyerek, amikor megkapja a segelyet es rohan a tescoba.
tokeletesen igaza van a #8-as hozzaszolonak, hihetetlen, hogy 2021-ben az internet vilagaban, amikor 2 kattintassal BARMI masodperceken belul elerheto, valaki ennyire eletkeptelen, hogy a szajaba kell ragni mindent.
ha a kerdezo tisztaban lenne pl. vele, hogy a jelly joker egy lemoso, akkor maris latna, hogy total ertelmetlen a kerdes, hogy ‘hany napona, milyen mennyiseget’ kell belole felvinni. idegenektol varja, hogy megmondjak, hany naponta mosson arcot?! lol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!