Profi bőrápolási rutin tippek? Teljesen kezdő vagyok! (The Ordinary,PC stb termékekkel)
Sajnos emésztési gondok és enyhe IR miatt menstruáció előtt borzasztó pattanásaim vannak. A belső megoldás már folyamatban van, de nyilván sok idő mire helyrejövök.
Olvasgattam ezekről a profi termékekről, amiket nagyon ajánlanak, de fogalmam sincs miket szerezzek be, melyik márka a legjobb?
Tudnátok segíteni?
Kombinált bőröm van, és az államon, állcsontnál jönnek ki mély kinyomhatatlan csomók :(
Érdemes a következő termékekből keresni egyet-egyet, de az aztán nagyon pénztárcafüggő, hogy melyik márkát választod. Az Ordinary olcsóbb, de általában csak 1-2 hatóanyag van egy termékben, és úgy kell összeválogatni, hogy neked mi kell. A Paula's Choice termékei általában összetettebbek, de jóval drágábbak.
1. Gyengéd arctisztító, ebből nem kell drága, még a drogériákban is vannak jók. Arra vigyázz, hogy amire azt írják, hogy pattanásos bőrre való, azok általában túl agresszívak, és csak rontanak a pattanásokon.
2. Ha vízhiányos a bőröd, akkor használj egy nem zsíros arckrémet. Nappalra érdemes lehet fényvédőset választani.
3. Szalicilsavas (kb. 2%) peeling
4. Pattanásokra helyileg (nem az egész arcra!) használhatsz benzoil-peroxidot, azt a gyógyszertárban lehet beszerezni.
5. Egyéb hatóanyagokat is kipróbálhatsz, pl. niacinamid, azelainsav, retinol
Szedtem már eddig összesen 2évig isotretinoint, meg antibiotikumból rengeteget. Addig voltak jók amig szedtem,aztán halottnak a csók.
Most diétahiba miatt volt nagyon csúnya,de mikor tartom a diétát egészen szép szokott lenni :)
Reggel mester hármas: lemoso habzo viz alapu pl cera ve markaju, hidratalo krem, fenyvedo.
Esti: dupla tisztitas: olajos alapu lemoso, habzo lemoso, hidratalas.
Heti egyszer hamlasztas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!