Lehetséges, hogy csak egyik oldalon kopaszodom?
Már egy ideje feltűnt, hogy elöl a homlokomnál egyik oldalt sokkal ritkább, gyengébb a hajam. Gyakorlatilag egy ilyen mély "bevágás" van azon az oldalon a homlokomnál, ahol csak apró babahajak nőnek. A másik oldalon azonban (szerencsére) ugyanolyan sűrű mint mindig is volt. Én úgy tudtam, hogy a kopaszodás nagyjából ugyanakkor kezdődik mindkét oldalon. Vagy ez mégis kopaszodás lenne?
20/F
1. Apukám elég korán kopaszodott, kb 30 éves kora óra borotválja. Azonban az is tény, hogy mostanában elég sokat stesszelek. Esetleg még attól lehet szerintem, hogy régebben elég sokat hordtam kontyban összefogva (szinte minden nap), amitől elgyengülhetett az elöl lévő haj, és ezért csak gyengébb hajszálak nőnek vissza a kihullottak helyére. Bár az továbbra is kérdés, hogy miért csak az egyik oldalon.
2. Már évek óta hosszú hajam van, ráadásul az ilyen oldalt felnyírt frizura nekem soha sem tetszett, és szerintem nem is állna jól.
Jöhetnek még további válaszok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!