Talaltam par osz hajszalat 17 evesen, de anyukam es a tesom szerint nem az de en ugy latom, barna hajam van de vannak benne voros hajszalak, lehetseges, hogy a voros hajszalat ugy kiszivja a Nap, h ilyen fako feheres lesz?
Figyelt kérdés
2020. aug. 25. 11:46
1/5 anonim válasza:
simán lehet ősz, az enyém is barna vörös fénnyel, a múltkor hófehér hajszálat találtam reggel a párnámon...
nálunk mindkét ágon korán őszülnek a nők, lehet hogy ez a hajszín sajátja
2/5 A kérdező kommentje:
Nalunk nem oszultek koran egyik agrol sem akikrol tudok, lehet csak voros volt nagyon remelem, nem szeretnek ennyi festeni meg
2020. aug. 25. 12:24
3/5 anonim válasza:
Bármikor találhatsz ősz hajszálat. Ez nem jelenti azt, hogy ettől kezdve őszülni fogsz. Lehet hogy csak egy pár ősz hajszálad lett és 10 évig nem lesz több.
4/5 A kérdező kommentje:
Igazabol nem tudom, mert van olyan hajszalam ami a tovenel barna a vegebol kb 1 cm feheres,gondolom az ember nem ugy oszul
2020. aug. 25. 15:51
5/5 anonim válasza:
nekem is olyan 19 éves korom óta néha előjön 1-2.
Most 25 vagyok, de nem őszülök. Azt az 1-2 szálat ami évente előjön kitépem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!