Festett sötétbarna hajból világos barna haj, lehetséges?
Sziasztok!
Agusztus 24.Körül festettem be hosszu barna derékig érő hajamat 2 doboz palette n3 középbarna hajfestékkel..Nagyon sötétre befogtaa es szinte már fekete volt.Azóta eltelt durván másfél hónap es már elkezdett lenőni illetve kicsit engedett is a színéből és hát sajnos foltos is lett itt ott..
Szeretném kicsit korrigálni a hajam színét és beszeretném festeni az eredeti hajszinemhez (világos barna) hasonló szinűre..
Fodrászhoz nem szeretnék menni mert nagyon drágán dolgoznak illetve a múltban már többször is csalódnom kellett a "fodrászok" munkájában..
Szerintetek sikerülne világositani a hajam?? Nem kéne sokat csak hogy hasonlitson az eredeti hajszinem szinehez a lenovés miatt..
Milyen hajfestekkel probalkozzak?
En a palette n5 sötétszőke hajfestékén gondolkoztam..Az világositana rajtaa?
Vagy hagyjam ugy es ahogy mosom a hajam ugy fog engedni a szinebol??
Egy ideje eszrevettem hogy mikor mosom a viz már nem festékes ebből is gondoltam hogy már ugyse fog kopni max lenőni..
Am tudom hogy festekkel nem lehet festeket világositani de hathaaa sikerulnee
Mi a velemenyetek??
A valaszokat elore is koszonom
Magadnak semmiképpen nem tudod megcsinálni és ne is csináld, mert tönkre teszed a hajad, nem értesz hozzá, nem tudhatod, hogy milyen színt produkál ha ráfestesz. De biztos, hogy nem olyan lesz, amilyet elképzeltél.
Csak fodrász tudja ezt megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!