16 eves vagyok es talaltam par osz vagy szoke hajszalat, barna hajam van viszont van benne sok vilagos hajtincsem is, szerintetek lehetseges, h a Nap szivta ki?
Nem mindegy, hogy ősz vagy szőke. A kettő nem is hasonlít egymásra. Ha ősz szálat találtál, azt nem a nap szívta ki.
Ha szőkét, akkor lehet. De hormonális változásoktól is lehet.
Milyen hormonalis valtozas?
Szerintem osz, de edesanyam szerint a vorost szivta ki ennyire a Nap, nem szeretnek meg megoszulni
2 Nem vagyok orvos, de elég sok változás van a szervezetben, pláne tini korban.
Ha anyukád szerint nem ősz, akkor nem az. Szerintem ő jobban meg tudja ítélni. Az ősz hajszál teljesen más állagú, mint a sima. Fehér, sokkal vastagabb, sprődebb, erősebb mint egy rendes hajszál.
Genetika. A legjobb barátnőm 17 évesen már félig ősz volt, az édesanyja 35 évesen meg teljesen...lassan már ő is, 29 körül 2/3 nál tart.
Az én családom viszont későn őszül, anyum most 63 évesen találta az első fehér szálakat.
Irígykedek is, mert a barátnőm haját lehet mindenféle élénk színekre festeni, nekem meg sötét kávébarna szóval nem sok opció van...
30/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!