Lányok, nektek bejön a szőrös mellkas? Vagy inkább borotváljam le? 25 F
Figyelt kérdés
Nem vagyok gorilla, de azért van rajta szőr.2021. jan. 29. 12:59
21/35 anonim válasza:
#20 ezzel nem értek egyet. Nekem volt olyan pasim, aki a kedvemért hagyta abba a mellkasa borotválását. Nyilván tisztában van ilyenkor az ember azzal, hogy beletelik pár hétbe, amíg a szőr visszanő. Aki ennyit sem képes várni a másikra, azért igazán nem kár, ha lelép.
23/35 anonim válasza:
Nekem is bejön, manapság felüdülés egy szexi, férfias melkas a sok csupasz csiga között.
24/35 anonim válasza:
amúgy én szeretem ha van kis szőr egy pasin, tudom birizgálni:D
25/35 A kérdező kommentje:
Akkor lehet h még odalent is meghagyom.
2021. jan. 29. 17:17
27/35 anonim válasza:
Inkább azt tanácsolnám, kérj képeket, mert egyszer kiderült, hogy teljesen másra gondolunk.
Én mondtam, hogy utálom a szőrt, egy másik lány mondta, hogy szereti. Mondtam neki, linkeljünk. Akit én linkeltem, arra azt mondta, undorító, akit ő linkelt, azt nem mondtam volna szőrösnek.
28/35 anonim válasza:
Gyanta. En is mindenemrol letepem a szort.
N
29/35 anonim válasza:
Kérlek linkelj képet, úgy könnyebb megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!