Lányok, nektek bejön a szőrös mellkas? Vagy inkább borotváljam le? 25 F
Figyelt kérdés
Nem vagyok gorilla, de azért van rajta szőr.2021. jan. 29. 12:59
11/35 A kérdező kommentje:
Lehet így is kapni fogsz, mert 25 év alatti vagy és mindenhol csupasz. De ilyenkor mit gondolnak amúgy? Hogy összejöhetnek veled?
2021. jan. 29. 13:26
12/35 anonim válasza:
ha nem annyira szőrös mint egy majom, az még oké
13/35 A kérdező kommentje:
Az még oké, de szexibb lenen csupaszon? Például ha kigombolom az ingem, akkor melyik a jobb?
2021. jan. 29. 13:29
14/35 anonim válasza:
Nektek semmi sem oké! Minden sz@ron fennakadtok. Borzalmas.
15/35 A kérdező kommentje:
Kicsit szőrös, de például ha nyáron kijövök a vízből, akkor nyilván sötétebbnek hat.
2021. jan. 29. 13:31
16/35 anonim válasza:
Szerintem a szőrös mellkas nagyon szexi. A csupasz engem kiábrándít.
17/35 anonim válasza:
Azaz egyetlen hely ahol nem viselem el, bár ha a barátom nagyon ragaszkodna hozzá lehet elviselnem. De nekem jobban tetszik, ha csupasz.
18/35 anonim válasza:
Én szeretem, nálam egyáltalán nem kizáró ok, sőt. :)
19/35 A kérdező kommentje:
Írnátok kort is utolsó kettő.
2021. jan. 29. 14:22
20/35 anonim válasza:
Ha leborotválod, elveszítheted azt, aki életed párja lenne borotválás nélkül.
Előbb keress magadnak valakit, aztán az ő kívánsága szerint cselekedj.
Gondoltál arra, hogy szőrösen is megismerhetsz olyat, akinél csak ez az egyetlen akadálya, hogy jól kijöjjetek egymással, - és ez az akadály könnyen megszüntethető.
Aki szerint viszont a szőrös mellkasod a szexepiled és most borotválsz, nem biztos, hogy megvárja, míg újra kinő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!