Mellkason a szőrt borotváljam le?
Figyelt kérdés
mellkasomon, és hasamon elég sok, dús a szőr.. szerintetek borotváljam le? a lányoknak hogy jön be jobban? 18/f2014. nov. 22. 20:43
1/4 anonim válasza:
Nekem természetesen. Tehát ha szőrös, akkor hagyd meg. Ha nem szőrös, az is tetszik.
Viszont ne borotváld, én nagyon utálom, amikor az egész felsőteste szúr egy férfinak. Ha nagyon sok, akkor inkább nyíróval igazítsd ki.
2/4 anonim válasza:
szerintem gyantáztasd ki... :D ja és én lány vagyok, nem bántásként mondom de nem tetszik a szőrös felsőtest :)
3/4 anonim válasza:
Nőtől függ. Van aki szereti ha szőrös, van aki undorodik tőle. Viszont, ha borotválod, azzal csak rosszabb lesz, de gondolom 18 évesen már ezt tudod.
4/4 anonim válasza:
Én borotválom,de sok baj van vele. Nagyon gyorsan nő,ezért szinte mindig szúrós,látszik hogy borostás,ha kicsit hagyom kinőni átszúr a pólón. Nyáron minden nap borotválnom kell,különben nagyon látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!