A borotvált mellkas, has, láb mindenkinek jól áll, vagy mindenkinek kellene, vagy csak a sportos alkatúaknak érdemes?
Figyelt kérdés
2021. jan. 28. 23:23
1/8 anonim válasza:
Ha férfiakról van szó akkor nekem egyáltalán nem jön be a testszőr borotválás.. akár milye testalkata van
2/8 A kérdező kommentje:
Igen, férfiakról 😂
2021. jan. 28. 23:36
4/8 anonim válasza:
nekem szemely szerint semmilyen alkatu ferfin nem tetszik a borotvalt szorzet, plane amikor pl a mellkasukon elkezd noni a borosta. de persze mindenki ugy apolja a testet ahogy neki jolesik
19L
5/8 anonim válasza:
Ha szörteleníteni akarsz mindenképpen akkor ne borotválj, mert csak erösödik töle a szörzet. Szörtelenítö krém, gyanta, lézeres szörtelenítés.
6/8 anonim válasza:
Amennyiben nem nagyon-nagyon szőrös, akkor jobb ha nem borotválja, de ha borotválja is, akkor igen, inkább csak akkor ha sportosabb. A szőr ápol és eltakar, egy sovány fiú gilisztának néz ki nélküle, egy elhízott meg michelin babának.
7/8 anonim válasza:
Ezért nem írtam, hogy szörtelenítsen vagy ne. Eldönti magától. Ettöl függetlenül tájékoztattam a lehetöségekröl.
8/8 anonim válasza:
Csak baromságot írtál. Nem erősödik meg a szőr a borotvától, ez csak ilyen népi babona. Hogyan hatna már a bőr alatti hajhagymára (szőrhagymára) a borotválás?
A szőrtelenítő krém egy baromi erős kemikália, egyáltalán nem tesz jót a bőrnek hosszútávon. A legkárosabb szőrtelenítési módszer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!