Arcápolási rutin?
Nekem is hasonló problémám volt, azóta teljesen rendbejött a börtön🥰
Én minden reggel és este használtam arclemosot, ami inkább zsíros bőrre való. Havonta egyszer jártam kozmetikushoz és kerültem a magas zsír, fehérje tartalmú kajákat.
Én arra jöttem rá, hogy aminek ki kell "jonni", az ki is fog előbb vagy utóbb. Enyhíteni lehet a tüneteket.
Az idő megoldja, ne aggódj 😇
Nekem nagyon sokat segített egy összetett arcápolási rutin :)
Le is írom röviden:
-ha sminkelek előtte használok tonert és primert, szóval tiszta területre kezdem az alapozást
-ha lemosom először egy olajos 2 fázisú sminkeltávolítót használok, utána pedig egy vizesebbet, majd szintén toner és utána hidratáló
-régen mindig azt hittem, hogy mivel kombinált/olajos bőröm van nincs szükségem hidratálóra, de ez NEM IGAZ
-este lefekvés előtt C-vitaminos szérumot, olajos szérumot és hidratálót használok, főleg télen
-hetente néhányszor felteszek egy-egy fátyolmaszkot
-valamint fürdés közben is használok agyagos arcpakolást és arctisztító gélt
-a hátamon (ami borzasztó volt) pedig a teafaolaj segített
A Mixa termékek szerintem nagyon jók, valamint néha használok koreai dolgokat is (leginkább fátyolmaszkot).
Nekem ez nagyon segített, már iszonyúan elkeseredett voltam, mert borzasztó volt a bőröm előtte, de amióta így odafigyelek az arcápolásra szinte minden problémám eltűnt 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!