Lebarnult a kezem. Most már nem tudok semmit sem tenni, hogy ne legyen ilyen? (lejjebb részletesebben)
Figyelt kérdés
Extra fehér bőrű vagyok (nem albínó), nagyon szerettem mindig ezt, mert különleges megjelenést kölcsönzött nekem. Nem szeretem a nyarat, nem szoktam napozni, inkább este mozdulok ki, mikor már nem süt annyira, ezért nem is szoktam leégni/lebarnulni. 3 napja viszont elmentünk vásárolni, karom barnult. Nem szeretem... Mennyi idő, mire elveszíti a jelenlegi színét? Nem tudok semmit sem tenni, hogy gyorsabban visszatérjen a kezemen is a fehérségem?
L19
2010. aug. 15. 13:20
1/6 anonim válasza:
hát azt nem tudom, hogy mennyi idő sztem 4-5 hónap
de nem szép ha vki annyira fehér az olyan mintha halott lenne
2/6 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok fehérbőrű, kreol sem, és erős napon mindig frankón lebarnulok égés nélkül, szóval nem problémás a bőröm.. De kevesebb mint egy hónapja tökszépre lebarnultam. Kb egy hete úgy nézek ki mintha nem történt volna semmi.. :D Szóval szerintem nem lesz nagy idő.. bár fehér bőrhöz nem értek.
3/6 A kérdező kommentje:
Én szeretem a fehér bőrömet, a barátom is (akinek egyébként ugyanilyen), tehát nem érdekel, ha olyan, mintha "halott" lennék.
2010. aug. 15. 13:42
4/6 A kérdező kommentje:
Reménykedem benne, hogy gyorsan visszafehéredik nekem is.
2010. aug. 15. 13:43
5/6 anonim válasza:
Hát ezt bőre válogatja, de nálam úgy egy-másfél hét alatt szokott lekopni, ha nem napoztatom utána.
6/6 anonim válasza:
Én is extra fehér vagyok, a múltkor engem is megfogott a nap, de egy hétnél nekem nem tartott tovább. :)
Én sem járok ki egyébként sokat ilyenkor. :)
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!