Szőke haj otthon?
Sziasztok! Nagyon szeretnék szép szőke árnyalatot elerni a hajamon itthon. Nagyon jo hajfesték ajánlást, és praktikát szeretnék kérni ehez :) a festék ára nem számít, a lényeg hogy ne menjen tőle tönkre a hajam, és lehetőleg egy festéstől szőke árnyalatot kapjak( kb olyan Zimány Linda szőke hajszín)n. Hirtelen ő jutott eszembe, azaz árnyalat tetszik.
Nekem jelenleg nagyon világos barna a hajam, már már sötét szőke ezt magamnak értem el feketéből. Viszont tavaly megprobalkoztam a szokevel, egy ammoniamentes dm-ben vasarolt szőke hajfestekkel kb 1600 ft volt. Csibe sárga lett tole, es kb 6 cm "leesett" a hajamból, ami azóta halisten visszanőtt, de nem szeretnék megegyszer így járni. :( ezért ha tudtok tuti hajfesteket azt megköszönöm 😉 akár fodraszkellékesben kapható, rendelhető bármi.. Minden fodrászatban 20-30 ezreket kérnek a festesert, és megbízható helyet sem találtam ahol nincs kritika hogy valakinek leégették a haját, ezért szeretném magamnak.
Köszönöm előre is!
Ahhoz, hogy a hajad ne károsodjon, vagy inkább ne olyan mértékben károsodjon, mindenképpen valamilyen plexet kell a szőkítőbe meg a festékbe is keverni. Legjobb lenne az olaplex, de hát azt aranyárban adják. A youtuben van az az ázsiai fodrász srác, Guy Tang, ő az olaplexen kívül még kollagénport is kever a szőkítőbe, de ez az ő saját márkás terméke. De szerintem a sima, fogyasztásra való kollagénpor is megteszi, ha amúgy is szedsz ilyeneket. Én a helyedben valami dobozos világosítóval próbálkoznék, a fodrászkellékesben az eladó azt mondta abba nem raknak olyan erős oxit, nem tudom mennyire van igaza. Egyébként meg szőkített hajra 11.11-es árnyalatú hajfesték javasolt, az alfaparf-nak van ilyenje, ezt más szőke nő tapasztalatából tudom mondani, én magam azt még nem próbáltam. Ekkor lesz hamvas árnyalatú.
De olvasd el krémmánián a color time nevű hajfesték véleményeket, van akinek nagyon bevált, 100-as boltokban árulják. Hátránya egy kicsit szárít.
De egyébként egy jó fodrász csodákat tud tenni, csak nagyon nehéz jót találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!