Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőkítés kíméletesen otthon?

Szőkítés kíméletesen otthon?

Figyelt kérdés

Vettem egy szőkítőt és egy színt.

2 Kérdésem lenne.

1.Ha szőkítőhöz keverek hajpakolást az segít valamit vagy elrontja a szőkítőt?

2. Mi történik ha a színhez keverek a szőkítőporból h megspóroljak 1 lépés?

Kicsit kéne világosabb csak,amúgy is szőkítve van a hajam,a töve sötét ezért kell a szőkítő mindenképp. De utálom h emiatt szőkítés-mosás-szárítás-festés-mosás-száritás van. Csináltam már csak ezeket nem próbáltam.Fodrász kilőve itt a városban voltam többnél,egyik se tetszett.

2020. dec. 21. 20:51
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Én egyszer tettem a szőkítőbe kókuszolajat hasonló reményekkel de foltos lett tőle a végeredmény úgyhogy nem ajánlom, a hajpakolás meg egy komplett termék sok-sok összetevőből szóval azt végképp nem tennék bele.

A festékhez pedig semmiképp se keverj szőkítőt!!! Sajnos ezt nem lehet megspórolni, nem véletlenül ülsz a fodrásznál is órákon keresztül

2020. dec. 21. 22:12
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

1. Ne keverj hozzá semmit, a szőkítő konkrét "áteszi" a hajad,ha aláteszel valamit akkor nem fog olyan hatékonyan működni.

2. Ne keverd hozzá.

2020. dec. 26. 18:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!