Ilyen alak szerintetek 10/mennyi? Képpel.
Figyelt kérdés
Én úgy gondolom hogy jó alakom van de hugom szerint annyira nem mint amennyire én gondolom.
2021. jan. 19. 19:34
41/102 anonim válasza:
Na, ne bántsuk már szegény kérdezőt, akkor sem, ha van igazság abban amit írtunk. Azt hiszem mindent elmondtunk, zárhatjuk a témát. 😌
42/102 anonim válasza:
Ok bocsi!! Szép vagy és csinos, igazi tehetség!
43/102 anonim válasza:
Nem tudom hogy troll vagy tényleg ilyen beképzelt pic$a vagy, de simàn el tudom képzelni hogy valós a kérdés, a képek alapján amúgy is egy tipikus proli libának nèzel ki. Amúgy hiába van jó alakod mert se stílusod se igényes kinézeted nincs, a hajad tényleg nullással kène letolni annyira undorító xddd
44/102 A kérdező kommentje:
40-es
Ne haragudj, de nem bírom ki válasz nélkül. Én mindent mondnanék a fenekemre, csak azt nem hogy nagy és lapos. Miért gondolod ezt? A combomat se látom vastagnak, és egyébkénnt sportoltam. És manapság is szoktam.
2021. jan. 20. 18:15
45/102 anonim válasza:
Hiszti helyett fogadd el a negatív kritikát is.
46/102 A kérdező kommentje:
Én efogadom, csak akkor tegye meg érvekkel a kritikáit. 🖕
2021. jan. 20. 19:29
47/102 anonim válasza:
Lapos a feneked. Ezt mivel érvelje? Ránézel, látod, hogy lapos, kész, ennyi.
48/102 A kérdező kommentje:
Akkor te még nem láttál lapos feneket.
2021. jan. 20. 19:41
50/102 anonim válasza:
49-esnél jó magason van a léc XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!