Ilyen alak szerintetek 10/mennyi? Képpel.
Figyelt kérdés
Én úgy gondolom hogy jó alakom van de hugom szerint annyira nem mint amennyire én gondolom.
2021. jan. 19. 19:34
12/102 anonim válasza:
Ezzel a csípőficammal valóban nagyobbnak, kerekebbnek látszik a feneked, jó trükk, de a valóságban milyen? Gondolom kissé lapos. Ettől függetlenül jó alakod van :D
13/102 anonim válasza:
Szerintem olyan 7-8. Jól beállított képek, de azért élőben lehetne jól látni igazán. Láttam már szebbet, de jól nézel ki.
14/102 anonim válasza:
A kérdező fiú, ne dőljetek be neki
15/102 anonim válasza:
Mondjuk így jobban megnézve, nekem nem tetszenek a combjaid. Jobban szeretem a formás, kissé izmos combikat, látszik, hogy nem igazán sportolsz.
16/102 anonim válasza:
Amúgy te alapból így állsz? Ezek ilyen instapi*csás képek.
17/102 A kérdező kommentje:
Látom sok kritika érte a popsim, küldök arról képet amin jobban látszik:. [link]
De köszi a véleményeket. <3
2021. jan. 19. 20:00
18/102 anonim válasza:
8/10, nekem kicsit túl sok az izom. A vékonyabb nőket szeretem.
19/102 anonim válasza:
Itt is kitolod a segged, de ha valaki rád néz mondjuk a boltba akkor nem így állsz, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!