Fehércsokis termékeket keresek! (tusfürdő, szappan, stb...) Tudtok ilyet?
Figyelt kérdés
Balea limitált fehércsokisom van most és oda vagyok érte! De ugye már nem lehet kapni... Neten láttam limitált treaclenoonosat is, de az 3 éve volt kapható, most rendelni kb 20€ért lehet.. 😔 Esetleg tudtok olyat amit lehet most kapni?2021. jan. 17. 08:40
1/4 anonim válasza:
Most a dm be van egy nagyon jó fehércsokis arcmaszk nekem nagyon tetszett de limitált kiadás úgy hogy nem tudom ég van e belőlle meg van egy baleás tüsfürdő is ami fehércsokis
2/4 anonim válasza:
Mármint mons a belea tervezte hogy megint lesz fehér csokis mert sokan vették de lehet hogy nem
3/4 anonim válasza:
Lett végül. Esetleg vannak fehércsokis illó olajak én a fürdő vize be szoktam csöppenteni
4/4 anonim válasza:
Akkor még az avonnak is van egy fehér csokis epres sampona
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!