A folyékony szappanokat miért nem lehet lemosni a kézről ? Miért marad ott mindig egy lemoshatatlan csuszos réteg, akármeddig mosom is ? Van ugyan olyan egyszerűen lemosható folyékony szappan, mint a normál szappan ?
Figyelt kérdés
Rohadtúl idegesítő. Miért van ez, és miért ilyen hülye folyékony szappanokat gyártanak ?2020. dec. 22. 01:33
1/9 anonim válasza:
Én még ilyet nem tapasztaltam. Jól átdörzsölöd vele a kezed? Milyen fajtát használsz?
2/9 anonim válasza:
Mert lúgosak. A lúg lemaraja a legfelső hámréteget. Ezért lesz csúszós a kezed. Ezt nem tudod lemosni.
4/9 anonim válasza:
Nekem még sosem volt ilyen, pedig mindig folyékony szappant használok...
5/9 anonim válasza:
ilyen nekem sem volt, vegyel masikat, valami osszetevoje lehet
6/9 A kérdező kommentje:
Furcsálom hogy mások nem tapasztalják. Én meg bármelyik márkánál ezt érzem. Megmososm a kezem surolom surolom forrovizben, de úgy érzem, hogy nem jön le, hanem akárhogy dörzsölöm marad egy csuszos olajos réteg rajta.
Igazábol szárazon nem érzem utánna, hogy marad volna rajta valami, csak mosás közben van ilyen érzesem.
2-nek meg azt tudom mondani, hogy a normál szappan is szerintem pont olyan lugos mint a folyékony szappan, de annál sosem tapasztaltam ilyet.
Volt már olyan, ha volt mindkét fajta, akkor miután megmostam folyékony szapannal a kezem, akkor utána normál szappannal lemostam a folyékony szappant. :))
2020. dec. 22. 23:23
7/9 Laylah válasza:
Én tudom, mire gondolsz, engem is irritál annyira, hogy ha mód van rá, akkor inkább normál szappant használjak.
8/9 anonim válasza:
Ugyanezt érzem, ezért szappant használok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!