Tele van az orrom apró, sötét pontokkal. Ezek mik és mit lehet ellene tenni?
Figyelt kérdés
2021. jan. 13. 16:00
1/7 anonim válasza:
Látatlanban?.... A legvalószínűbb, hogy mitesszerek. Menj el kozmetikushoz arctisztító kezelésre.
2/7 anonim válasza:
Gőzöld a bőröd pár percig, aztán nyomd ki őket.
3/7 anonim válasza:
fekete manna szappan a legjobb ellenuk
4/7 anonim válasza:
@16:46
A szappant ilyen esetbe pont feldughatod, mert az max a legfelső bőrréteget tisztítja, de a pórusokba ugyan úgy ott marad a szennyeződés.
5/7 anonim válasza:
akkor nekem hogyhogy segit? en csak leírtam nekem mi volt rá jo, nem gondoltam volna, hogy ennyire rosszat mondok, es hogy ilyen stílusu választ kapok.
6/7 anonim válasza:
Az én bőrömnek annyira oda b sz ott a manna fekete szappan, hogy bőrgyógyászhoz kellett mennem..
Javaslom a skinsmart videóit! Nekem sokat segítettek a termékeik!
7/7 anonim válasza:
Dupla tisztítás olajos lemosóval, bha sav, hidratáló, fényvédő. A faggyú szabályzás miatt niacinamid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!