Szinte platina szőke a hajam. Viszont az eredeti nagyon sötét (?)
Amikor én voltam világos szőke(egész sötétbarna az alap kB 2-3 és nagyjából 9-ig volt felvilágosítva) akkor a sötétebb festéket a világosabb ledobta. Vagy szokitettem a tövét és úgy festettem világosabbra, hogy ne 5 színű legyen.
Ha egy alap sötétebb Szőkét szeretnél, akkor az is megoldás, hogy elő kell pigmentálni a világos részt és utána festeni. Így egy fokkal tartósabb, csak ezt is többször kell csinálni, mert a világos szőkében kevés a pigment. KB semmilyen szín nem marad meg sokáig.
Hát nagyjából igen.
Ha a tőszőkítés mellett döntesz, akkor első körben leszivatod a tövét, utána hajmosas, hajszaritas(elvileg balzsamozni nem szabad) és második körben meg a szín festése+mosás+pakolás+szárítás.
Én először inkább egy 7-es mélységű szokevel próbálkoznék. Az elég világos ahhoz, hogy ne foltos legyen a végeredmeny, de nem is lesz túl sötét.
Vagy tőszőkítés(hajmosas) 7 vagy 8-as mélységű színező(utána szintén hajmosas) és egy harmadik lépésben egy 7-es mélységű tartós hajfesték. Ezt akár következő nap is lehet.
Az nagyon fontos, hogy ha lehet ne drogériás festéket használj, hanem fodrászkellékesben kaphatót. Vagy online pl a notinon is lehet jó minőségű festékeket venni.
Nagyon köszi
Dms festéket gondoltam, de lehet így inkább marad a fodrasz
Először szőkítő, utána mehet rá a szőke hajfesték. Elég mindig a töveket szőkíteni, a hosszt már nem kell, ha egyszer le volt.
Szőke hajfesték mindenképpen kell rá, különben sárgás marad a hajad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!