Mit használjak?
Figyelt kérdés
Miután borotválom a peniszem körűl a szőrt, 1-2 óra és kipattog!
Valami okosság rá, hogy elmúljon?
Ja és mégegy, letezik olyan szőrtelenítő krém amit oda is tudok használni?
Thanks a válaszokat!
2021. jan. 13. 06:32
1/12 anonim válasza:
Van bikinivonalra való szőrtelenítő krém, szerintem azt nyugodtan használhatod, illetve borotválás után pedig használj aloevera gélt, amit a drogériákban lehet kapni (mondjuk van aki krémet használ, más pedig arcolajat minimális mennyiségben, szóval mindenkinek más válik be).
3/12 A kérdező kommentje:
2#
Az ki kell iratni vagy?...
2021. jan. 13. 20:40
5/12 A kérdező kommentje:
Thx
Es valami tapasztalatod van vele kapcs?
2021. jan. 13. 21:22
6/12 anonim válasza:
Persze van, nekem is kipattogott folyton (én lány vagyok). A kenőcs 2-3 nap alatt levitte nekem. Azóta borotválkozás után bekenem ott ahol hajlamos kipattogni a bőrőm, legtöbbször megállítja őket, ritkán fordul elő, hogy megjelenik 1-2, de gyorsan el is múlnak.
7/12 A kérdező kommentje:
Szuper!
Sok pucca
Kiprobalom✌✌✌
2021. jan. 13. 21:55
8/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Próba mind a kettő!
Ha nem.ok, visszatérek😂😂
2021. jan. 13. 21:57
9/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Kipróbáltam a depilan intim cuccot amiben van ilyen krém is ami nem enged kipatt.
Nagy szar.
A zacsim, es a luksza olyan mint egy babapopsi de hiaba borotvaltam le es utanna krem,....semmi nem tortent a kukesz felett.
Ezert most bebaszok😂
2021. jan. 20. 00:31
10/12 A kérdező kommentje:
Most jön a gentawicin vagner
2021. jan. 20. 00:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!