Milyen balzsamot használjak, hogy ne tapadjon össze a hajam? (szőkített)
Fehér dobozos gliss kur-t használok, de ezután mindig tincsekbe összeáll a hajam, pedig nem teszek rá sokat és rendesen kiöblítem.
Samponnak ugyan azt használom, mint általában, az teljesen natur termék. Ha natur balzsamot használok, vagy ha nem használok balzsamot, csak leöblítem almaecetes vízzel, akkor nincs ilyen problémám, akkor szép a hajam.
Viszont mindenképpen kellene rá valami komolyabbat használnom, mert szőkítve van és száraz.
Tudna valaki nekem ajánlani valamilyen lazább/könnyebb vagy én nem is tudom milyen... terméket, aminél talán nem állna fent ez a probléma? Nem szeretném felvásárolni a fél áruházat emiatt, amíg találok egy megfelelőt.
Vagy ha konkrét terméket nem is, akkor azt, hogy milyen irányba induljak el a keresésnél. Nézegettem ezeket a fújós termékeket is, amiket nem kell kiöblíteni, ezek milyenek?
Én ezt használom balzsamként, az én hajam is szőkített. Ezután nagyon puha tapintású. [link]
Van ebből a termékcsaládból balzsam is, de azt még nem próbáltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!