Hogyan használjak el minél előbb egy olyan BB krémet, ami nem igazán tetszik?
Csak a maszk alatt használd.
Nem látja senki,de legalább elfogy
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Az állagával nincs semmi gond, csak sárgás a színe. Azért vettem meg, mert először ezt ajánlotta a bőrgyógyász. Azóta ajánlott egy másikat, ami világosabb szín, pont a bőr színemhez való, meg is vettem, de az előzőt jó lenne elhasználni, nem szeretném kidobni. :)
Vigyél fel belőle a nyakadra is, hamarabb fogy, és nem lesz kontraszt az arcod és a nyakad színe között se. :D
Megkérdezhetem melyik ez a termék? Én is keresek egy jó és bőrbarát BB krémet a mindennapokra, hátha nekem is bevállna. :) Az alapozót már túl soknak érzem hétköznapra.
Köszönöm szépen a válaszokat! :) Itthon is használom bőséges mennyiségben, hátha gyorsabban elfogy.
#6: Bioderma Global Cover, mint említettem, a színe miatt nem jön be nekem, de egyébként van zöld korrektor a kupakjában, és elég folyékony az állaga. A másik BB krém, amire váltok és nekem jobban tetszik (ezt is bőr gyógyász ajánlotta, mint az előzőt) Noreva Exfoliac BB krém, én a Bez (világosabb) árnyalatot vettem. Ennek kicsit sűrűbb az állaga, jó illata van, és azért tetszik mert passzol a bőrszínemhez. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!