Melyek a legjobb Rossmann-os vagy DM-es termékek pattanásos bőrre?
Őszinte leszek, és ha lepontoznak se érdekel. Egész tinikoromban kerestem a megfelelő terméket, hogy mi mulaszthatná el. Semmi nem vált be. Később jobban odafigyeltem a folyadékbevitelre és hogy mit eszek.
Ahogy beléptem a felnőttkorba és tudatosan élem az életemet, csak menstruációkor van 1-2 pattanás, már ha van. Garnier 3in1 terméket szoktam ilyenkor használni.
Saját tapasztalatom az, hogy sok víz és megfelelő étkezés ami nekem bevált.
Én ezt használom minden este. Nem egy csodaszer, nyilván vannak nála jobbak is, de azt rendelgetni kell.
Ill. még ajánlanám a revox 30%-os hámlasztójat:
De jók a többi revox termékek is.
De egy jó bőrápolási rutin javítani tud a pattanásokon.
Arclemosásra én ezt használom:
Ez nem szárítja a bőrt, és nincs benne irritáló összetevő.
Nivea szőlőmagolajos lemosó, Balea med lemosó tej, Cosrx BHA, fényvédő. Ezeket szeretem a dm-ből pattanásos, kombinált a bőröm.
A niacinamid is sokat segített, eddig The Ordinary-s volt, most G&G-t használok, nem tudom, hogy a dm-ben kapható Revox Niacinamid mennyire jó ezekhez képest.
Szerintem is egy alap rutin kéne, olajos lemosó, víz bázisú lemosó, hidratáló, fényvédő, és utána jöhetnek a hámlasztók és szérumok.
Manna szappan, natur kozmetikum. A bőröm sokkal kevésbé zsírosodik és tisztább is lett tőle. - DM
Illetve a sminkem alá a Mixa hidratáló krém 2in1. Kicsit összehúzza a pólusokat és jól is hidratál. - ROSSMAN
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!