Drogériában kapható korrektort keresek pattanásokra. Melyik vált be legjobban nektek?
Szeretném ha leírnátok az erre a célra számotokra legmegfelelőbb korrektort :)! Lehetőleg olyat ami dm-ben vagy rossmannban kapható
kapható. (Az olyan véleményekre nem vagyok kiváncsi akik szerint nem kell korrektor, vagy nem jó!) Köszi előre is :)
az essence folyékony korrektorát használom, mert olcsó, könnyű eldolgozni és nem okoz, nem gyullasztja be a pattanásokat. nagyobb piros pattikra kell azért 2 réteg belőle, de hegekre egy vékony réteg is elég nekem.
amire szerintem érdemes figyelni, az az, hogy ha pattikra keresel korrektort, akkor ne stifteset vagy tégelyeset válassz, mert azokban olyan összetevők vannak, amik eltömítik a pórusokat, és mitesszereket-pattikat okoznak. a folyékonyak viszont nem.
A folyékony az szem alatti karikákra való, abból jó az Essence szerintem is.
Pattanásokra viszont nem, arra tégelyeset vegyél, Catrice Camouflage a legjobb. De stiftes is jó lehet, pl Miss Sporty, csak nem árt ecset ehhez is, mert kisebb patikra nehéz felkenni másképp.
nekem mindhárom megvan, használom is, de minden napra csak az essence-t merem már. a tégelyeset vagy stifteset csak akkor kenem fel, ha valami tényleg nagyon durva pattanást kell elfednem, vagy az alkalom megkívánja a tökéletességet, és csak néhány óráig lesz rajtam, nem egész nap.
de hogy minden nap azokat használjam megint? nem fogom, mert tényleg kirügyeztem tőle. de néha jól jön.
nézd csak meg az összetevőit. az összetevő neve utáni első szám a komedogén index, ami max 5-ös lehet, ez tömíti a pórusokat legjobban. pl. helyből a második helyen lévő isopropyl myristate 5/5-ös. de van benne petrolatium, paraffin is, ami szintén nem tesz jót az én pattanásra hajlamos bőrömmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!