Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ez a sok fiatal koraősz férfi...

Ez a sok fiatal koraősz férfi ennyire leragadt a 19. században? Hogy nem fedezték fel, hogy a 21. században élünk, és vannak már hajszínezők, hajfestékek, nem muszáj 30-40 évesen ősz apónak lenni?

Figyelt kérdés

2021. jan. 10. 21:26
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
77%

Igazából a válaszodat így is megkaptad, kérdező, látod, sok pasi már a gondolattól is agresszív lesz :D Nem az van, hogy nem hallottak a hajfestékről, csak túl hiúk hozzá - ez pont a fordítottja a női reakciónak, akik meg rohannak festetni ugyancsak hiúságból.

Egyébként szerintem sokan festetik az adott korosztályban, csak ugye ha jól csinálják, akkor nem is látod, hogy festve van, és ez lenne a lényeg végül is.

2021. jan. 10. 22:45
 12/27 anonim ***** válasza:
98%
Nekem egy srác ismerősöm most töltötte be a 30-at és kb. 50%-ban ősz már. Szerintem ilyen fiatalon nyugodtan festhetné egy sajátjával megegyező színnel mert nagyon öregíti. Viszont a párom meg rosszul van a 6-7 szál ősz hajától és festi. Na őt viszont kifejezetten lebeszélem róla (0 sikerrel) mert 34 évesen ennyi ősz hajszál teljesen rendben van.
2021. jan. 10. 22:46
 13/27 A kérdező kommentje:

Igaza van a párodnak, festeni kell, mert különben öreges kinézetű lesz az ember. Nézd meg az alábbi videót, ott is mennyivel jobban néz ki festés után a pasi:

https://www.youtube.com/watch?v=5mFIxk9s9LU

2021. jan. 10. 22:52
 14/27 anonim ***** válasza:
30%
Ez a sok fiatal kismellű lány ennyire leragadt a 19. században? Hogy nem fedezték fel, hogy a 21. században élünk, és vannak már plasztikai műtétek, nem muszáj deszkának lenni?
2021. jan. 10. 22:59
 15/27 anonim ***** válasza:
37%
A válaszadók szerintem szeretnének olyan "szánalmasak" lenni, mint a hajat festő Ozzy Osbourne... :D
2021. jan. 10. 23:00
 16/27 A kérdező kommentje:

A túl korán megőszült haj bizarr külsőt kölcsönöz nemcsak a nőknek, de ugyanúgy a férfiaknak is. A babaarc és az ősz (fehér) haj nagyon nem illik össze. Ilyenkor nem marad más választás a férfiaknak sem, mint a festés. Szerencsére nagyon jó kímélő festékek vannak ma már, így könnyen lehet ezen a kedvezőtlen és előnytelen látványon segíteni. Íme:

https://www.youtube.com/watch?v=Cl3wHGFqQHk

2021. jan. 10. 23:03
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
de jó, hogy úgy tálalod a saját ízlésedet, mintha fizikai alaptörvény lenne
2021. jan. 10. 23:08
 18/27 A kérdező kommentje:
Nem fizikai alaptörvény, de a kötelező ápoltság része, ahogy a hónalj-szőrtelenítés is (ki visel ma már hónaljkutyát?) vagy napi háromszori fogmosás.
2021. jan. 10. 23:12
 19/27 anonim ***** válasza:
65%

#18 szóval a kötelező ápoltság része? miért is? mert te azt mondtad? hogy oda ne rohanjak.

a hónaljszőrzetem pedig köszöni, jól van, nem fogom gyötörni a bőröm egy magáról sokat képzelő kis fotelficsúr kedvéért.

2021. jan. 10. 23:27
 20/27 A kérdező kommentje:
Nem az én kedvemért kellene. Velem annyit se törődj, mint a léggyel a falon. Magad miatt, a magad komfortérzése miatt kellene. Nézem a munkahelyemen azt a sok mákos fejű, egyenetlenül őszülő, fiatal informatikus srácot, és magamban felsóhajtok: - Fúúú, ennyi igénytelenség egy helyen! - És azok a kinyúlt pólók, amikben járnak, azok a lógó, trottyos ülepű, tehénpokla farmergatyák! Mintha örökösen apókaversenyt tartanának. Ki néz ki öregesebben? Nincs ezeknek barátnőjük vagy kedvesük, aki egy kicsit feltuningolná őket?
2021. jan. 10. 23:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!