Melyik a legjobb dúsító hajhab? Ami nem ragad és ki lehet fésülni a hajat is.
vagy pedig got2b, de erről csak rosszat hallottam
Én a fructis-ból a göndörítőt használtam régebben csak a hajtövekre, sztem nagyon jó.
Úgy használd, hogy félig szárítsd meg a hajad (vagy hagyd, hogy megszáradjon), és amikor csak nedves, akkor tedd rá a hajhabot, de túl sokat mert azis csak elnehezíti, max 2 diónyit és csak a hajtőre, hogy a végét ne nehezítse fölöslegesen.
utána úgy szárítsd a hajad, hogy a fejed lefele tartod és közben a hajad a növekedési iránnyal ellentétesen fésülöd (vagy felgumózod a fejed tetejére és lesz ami lesz, ha nincs kedved szarakodni vele). mielőtt hagyod szárítás után visszasimulni a fejedre, azelőtt várd meg, hogy kihűljön (nagyon fontos!!!!!)
Ezzel a módszerrel tuti extra dús lesz, de ha esetleg hamar lelapulna, akkor szárítás után még fújj a hajtövedre egy kis hajlakkot, de kellő távolságból, hogy ne keményedjen a hajad meg tőle, és azt fúj át lefele hajtott fejjel hajszárítóval.
ha fésülöd a hajad, azt is lefele hajtott fejjel tedd, soha ne a fejere fésüld, hanem fölfelé.
Ezt nekem a fodrász tanította és egészen extrém dús hatást lehet elérni vele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!