Melyik hajfesték világosítana jobban az erősen világosbarna hajamon?
Bocsánat,javítok
Syoss 10.50
#5 Amikor szőkítőpor és hidrogén-peroxid keverékével kiszívják a pigmenteket(tehát a színt) a hajból.Ettől fehéres, nagyon világos szőke lesz.Erre utána hajfestéket kennek, hogy olyan színárnyalazot adjanak neki, amilyet szeretnél.
Tehát ha pl egy sötétbarnából szeretnél olyan igazi világos skandináv szőkét, akkor így kell csinálni.Persze ilyenkor több alkalommal érdemes csinálni fokozatosan, hogy ne terhelje meg túlzottan a hajat.
6: Köszönöm.
Hány %-os H2O2-t használnak?
Tudsz ajánlani valakit, aki ilyen fehéres színt tud csinálni?
Budapesten.
#7 Nem budapesti vagyok, így sajnos nem tudok ajánlani ott senkit.
Otthon semmiképp ne kísérletezz vele, mert ha elrontod, égési sérülést is okozhat a túl erős oxi és csúnyán tönkreteszi a hajad.
Én nem vagyok fodrász, annyira nem értek hozzá.12%-os oxi a legerősebb, szerintem azzal felelősségteljes fodrász egy hajnak sem megy neki.
8: Próbáltam 12%-os H2O2-t, egy fél árnyalatot világosít 2-3 óra alatt, azzal nem megyek semmire.
A 3%-os semmit nem világosít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!