Más is van itt, aki utálja a haja színét?
Jelen. Eredetileg sárgás pisiszőke hajam van, úgy néz ki mint egy alaposan elrontott szőkítés, nagyon igénytelen hatást kelt. Ráadásul nyáron le is égett a fejbőröm rajta keresztül. 16 éves korom óta festem.
Ha félted a fejbőröd, simán tudod úgy festetni hogy ahhoz nem ér hozzá, pl. balayage vagy van olyasmi melírszerűség is hogy kicsit lejjebb kezdődik a tőtől.
nekem is hasonló hajszínem van... jellegtelen, unalmas, Közép-Európai egérbarna...
Én 10 éves festem feketére, ami sajnos eléggé megviselte a hajam, viszont most, hogy csak dolgozni járok kb féléve nem volt festve egyáltalán, most kezd jó állapotba lenni, de ha újra minden a régi lesz elmegyek fodrászhoz...
Nekem kiskoromban nagyon világos szőke volt, aztán egyre jobban sötétedett, de utálom a mostani alapszínét.
Se barna, se szőke, hanem leginkább semmilyen. Mondjuk a napfényben van benne egy kis arany csillogás ami asszem jó, de úgy imádnék szőke lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!