Tényleg vastagítja a bőrt a szoli? Kozmetikusom utálja mert a bőr alá zárja a pattanásokat
Nincs. Erre gondolnak, mikor azt mondják, hogy rövidtávon szépnek tűnhet, de hosszútávon rontja a bőrt.
Nekünk még általánosban lerajzolta a biosz tanárbácsi, hogy a bőr úgy védekezik a nap és a szoli ellen, hogy "befeszül". Ezért lesznek a ráncok, a sok befeszül-kienged mozgástól. És igen, ha látod idősebb (itt most 30-asra gondolok, ami amúgy nem idős, csak szoliévekben) nők bőrén, hogy olyan durva, vastag, mint egy orrszarvúnak.
Megoldás, hogy vagy használsz mást a fakóság ellen - pl. vitaminos szérumot - vagy bevállalod, hogy nemsokára úgy fogsz kinézni, mint egy bőrkanapé.
"muszáj h szolizzak"
Menj ki a napra inkább. Egyébként meg törődj bele, inkább legyél fakó, minthogy teljesen tönkretedd magad a szolival. Időnként, szezon előtt pár alkalom még belefér, de a rendszeres szolizással sokkal nagyobb bajokat okozol, minthogy beszorulnak a pattanásaid.
Nem divatból szeretem ha barna a bőröm, nem tudom hogy te ezt hol szűrted le a kérdésemből mert egy szó sem utal rá.
Többieknek: igen én is megfigyeltem vannak nők akiknek 30felettiek és nagyon vastag a bőrük , viszont én használok rendszeresen bőrradírt így megelőzöm nert mindig egy réteget lehámlaszt így.
És nem tudom én rosszul vagyok ha fakó a bőröm szerintem a kreol bőrnél nincs szebb de kinek mi.
Heti 1x szoktam menni, de lehet az lesz h veszek önbarnítót és így csökken a szoliba járás száma:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!