Szerintetek a nők kb hány százalékának van 35 éves korára pár (v több) ősz hajszála?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok h életében már volt véletlenül 1-2, hanem h rendszeresen van már minimum pár szál.
Köszi
2021. jan. 5. 16:41
3/5 anonim válasza:
Pár szár szerintem már van ennyi idősen a nagyrészüknek.
4/5 anonim válasza:
Szerintem? Ez számít ha valamit tippelek? Mert tudni nem lehet. Talán 20-30 %? Nővéremnek elég rossz a genetikája ilyen szempontból, mert már 20 éves kora körül őszült. Meg azért nem lehet tudni, mert rengeteg nő festi a haját 35 éves kora előtt is. Csak nagyon elvétve látok szürkés hajú nőket. ( Bár a korukat nem tudom megállapítani)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!