35 éves férfiként milyen ránckrémet érdemes használnom?
-különösebb bőrproblémám nincs, átlagos arcbőröm van, zsírosodásra, kiszáradásra nem túlzottan hajlamos. ja, és ráncos sem vagyok :)
-kipróbáltam a (vényköteles) Differint, ritkán és keveset alkalmaztam, de ha jól vettem észre, engem szárított
- olyasmi érdekelne, ami nem "csak" hidratál, hanem hatóanyagot is tartalmaz, ami bizonyítottan késlelteti a ráncosodást
- és ami minél egyszerűbb, nappal és este is jó, azonnal felszívódik, nem fényes, nem macerás, nem időigényes...
- más tanács is érdekelne, hogy hogyan táplálkozzak, mit szedjek belsőleg, stb. a ráncok késleltetése érdekében
Jézusom, ez komoly?
Igyál sok vizet, csajozz, DE ne bagózz, ne piálj, ne kávézz.
A ránctalanítókrém-ipar persze mindent elkövet, hogy ezt a tuti piacont folyamatosan fenntartsa magának.
Csatlakozom az elottem szolohoz.
De hogy valami valasz is erkezzen a kerdesedre en a Vichy markat ajanlom biztosan van ranctalanito kremje is, bar en csak az arclemoso geljet es sminklemosojat hasznalom es mindkettovel maximalisan meg vagyok elegedve, es a tobbi termekjeirol is szinte csak jot hallottam:) draga,de megeri. De ez raer kb 30 ev mulva is neked
30 év múlva hogy érne már rá te elmebeteg?? Addigra "csupán" 65 éves lesz..
Kávézz nyugodtan én is azt teszem, meg cukrot is lavorszámra és nincs egyetlen ráncom sem. 45 éves/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!