Kb 8 hónapja szurattam ezt a piercinget, most így néz ki, egy kicsit fáj is. Mi lehet ez? Mivel kezeljem?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerde..
Nincs kedvem megint leirni. Prszor mar leirtam, ide csak belinkelem a valaszomat.
23N
Utolsó, én ugyan magamnak szúrtam a hélixem, de semmi ilyesmi baja nem volt, kb 5-6 napig érzékeny volt, meg nem tudtam azon a felén aludni a fejemnek 4 hétig, de semmi gyulladás vagy dudor nem volt rajta...
a teafaolaj pedig allergén, és sok esetben csak fokozza a gyulladást
Erdekes. Egyik fulemben van 3 helix + 2 fulbevalo, masikban pedig osszesen 9 lyuk, tobbek kozt porcos piercingek tobbnyire. 2 orrpiercing, koldogpiercing. Mindegyik volt begyulladva, mindegyikre nott olyan ronda dudor (tobbszor is), es ez amit leirtam mindig bevalt, es kivetel nelkul 2-3 nap alatt rendbe jott. Finnorszagban itt a teafaolajat ajanljak a piercerek. En kiprobaltam, nem 1 nem 2 piercingem van, es mindegyiknel bevalt. Masnak is ajanlottam mar, masnak is bevalt. Mindig. Tapsztalatbol beszelek, nem csak az ures hulyseget mondom.
#3 voltam.
Nekem is volt hasonló, csatlakozom az #1. válaszolóhoz.
Nekem is segített a 3%-os hidrogén-peroxid. Nekem a piercingesem ajánlotta, ő mondta azt is, hogy vegyem ki, áztassam az ékszert is meg az oldatban, közben mind két oldalát kezeljem le. Az egész procedúra 2-3 percig tartott, aztán vissza tettem az ékszert.
Ez a módszer, hogy kiveszem- visszateszem tudom, hogy hagy némi kivetnivalót, de nekem bevált.
Ilyen volt--> [link]
Ilyen lett pár kezelés után és persze talpas ékszerre cseréltem a régi banán alakút-->
21/L
“ Erdekes. Egyik fulemben van 3 helix + 2 fulbevalo, masikban pedig osszesen 9 lyuk, tobbek kozt porcos piercingek tobbnyire. 2 orrpiercing, koldogpiercing. Mindegyik volt begyulladva, mindegyikre nott olyan ronda dudor (tobbszor is), es ez amit leirtam mindig bevalt, es kivetel nelkul 2-3 nap alatt rendbe jott. Finnorszagban itt a teafaolajat ajanljak a piercerek. En kiprobaltam, nem 1 nem 2 piercingem van, es mindegyiknel bevalt. Masnak is ajanlottam mar, masnak is bevalt. Mindig. Tapsztalatbol beszelek, nem csak az ures hulyseget mondom.
#3 voltam.”
Talán normális helyen kéne piercingeket szúratni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!