Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek vállalható egy...

Szerintetek vállalható egy ilyen haj ennyi idősen?

Figyelt kérdés

Már 2-3 éve legalább, hogy oda vagyok a felemásra festett hajakért, mikor az egyik fele más színű, mint a másik. Ilyen haja szokott lenni pl Melanie Martineznek is, vagy mondjuk Szörnyellának a 101 kiskutyából.

De én nem miattuk szeretnék ilyet, egyszerűen csak nagyon unni kezdtem a hajam, és keresgéltem, mi tetszene. Jelenleg lilás vörös vagyok, az jól áll, de 2 tesómnak is szénfekete a haja, és nekem is az volt, míg kicsi voltam. Aztán bebarnult ilyen sötét hamubarnára. Kíváncsi vagyok, milyen lennék fekete hajjal, de szeretem a vöröset is, úgyhogy nem válnék meg tőle.

Utolsó éves gimis vagyok (18 éves), nem egyházi suliba járok, láttam már zöld, ezüst, ciánkék, lila, piros meg rózsaszín hajú embereket is a folyosón, kb minden osztályban van valaki színes hajú. Viszont közülük mindenkinek ilyen vagy az egész haja ugyanolyan, mellíres, vagy átmenetes, esetleg elöl van bele 2 csík.

Okozhat-e nekem a tervezett hajam hátrányt az érettségin, ha amúgy jól tanuló, becsületes diák vagyok? Be merjem-e vállalni ezt gimi alatt, vagy fessem be nyáron?

Jelenleg úgy érzem nagyon rossz irányba ment el a kedvem az online suli miatt, és emlékszem, valamennyire a korábbi hajfestésem is csillapította számomra ezt. Talán most is megérné, hogy felvidítsam magam. Az egyetlen bökkenő még, hogy itthon senki se látott még ilyen hajat és nem tudom mit szólnának hozzá.

2020. dec. 28. 02:43
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Köszi💙

Az én hajam, úgy vettem észre, mindegy mivel van festve, nem akar megválni a színtől (lehet, hogy, mert csak vörös és sötétbarna színeket próbáltam eddig🤷‍♀️), és a vörös fele már megvan. Most már csak feketére kéne festeni a másikat.

Őszintén szólva az itthoniak miatt jobban félek, mint a külsős veleményektől, mert kissé konzervatív mindenki stílusa, nem képesek felfogni, hogy az emberek többsége letojja magasról a hajamat (akinek nem tetszik, max csúnyán néz), meg nekik én még kicsi vagyok és itthon lakom náluk😅 Ennél kevésbé durvább dolgok, pl egy kivágott felső (nem mély, meg amúgy sincs mellem🙄) miatt, vagy, ha épp felveszem a szemüvegem, mert valahol nem láttam. És nem akarom minden nap hallgatni, hogy szarul nézek ki. 😔

De a fejemben elképzelve jól állna😄😅

2020. dec. 28. 14:19
 12/16 anonim ***** válasza:

Ha fekete színezőt veszel, azzal könnyebb lesz mint a festékkel.

És igen, a piros, a fekete, a mahagóni makacs szín.

2020. dec. 28. 14:22
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Csináld, én nagyon adom! 35 vagyok és még én is gyakran gpndolkodom rajta hogy felesre kéne festeni :)
2020. dec. 28. 15:05
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Csodálkozom, hogy a gimiben megengedik a hajfestést, meg azokon a szülőkön is, akik ezt megengedik a gyereküknek. De ha mindenáron más hajszínt akarsz, akkor semmiképpen ne legyen természetellenes színe, de lehet pl. fekete hajad, elöl, oldalt egy csíkban sötét vörössel.
2020. dec. 29. 11:50
 15/16 anonim ***** válasza:
14, a hajfestéssel mi baj? Lenő. A senkinek nem árt vele.
2020. dec. 29. 13:25
 16/16 A kérdező kommentje:

Bocsi, hogy lepontoztalak, de én is azért tettem, merthogy gimiben... Egy konzervatív egyházi suliban, vagy egy egyenruhás magániskolában talán tiltják a festést, de egy átlag gimiben nem.

Egyébként attól, hogy az egész hajam fekete és egy random csík van meghagyva vörösre az ugyanúgy nem a természetes hamubarna hajszínem, és ugyanúgy mindenki meg tudja rólam állapítani, hogy fesve vagyok.

2020. dec. 29. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!