Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Zsíros bőrre valami?

Zsíros bőrre valami?

Figyelt kérdés

Eléggé zsíros bőröm van, évek óta szenvedek vele és ha csak felkelek az első dolgom mindig az hogy a fürdőbe rohanva megmosom mert nem bírom az érzést. Pattanások ritkán szoktak jelentkezni, többnyire mikor jelentkezik a havi, de így is van hogy soknak találom őket. Étkezésre is igyekszem odafigyelni, általában nem eszek zsíros illetve olajos dolgokat, csak amik minimálisan olyanok mert a gyomrom se bírja. :/

22/L

2020. dec. 22. 18:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Én erre a problémára The Ordinary 10% Niacinamid+1% Cink szérumot vettem, nem mindenkinek bírja az arca ezt a niacinamid mennyiséget, az enyém szerencsére szerette. Ezt használtam eleinte reggel és este, nekem megakadályozta az újabb pattanások kialakulását menstruáció előtt is, pedig akkor én is kipattogtam rendesen. Aztán kicsit mélyebbre ástam, azóta van egy tudatos rutinom: Este: Dupla tisztítás, nia, hidratáló Reggel:Víz bázisú lemosó, nia, fényvédő. Ajánlom a Skinsmart youtube csatornát, nagyon sokat lehet tanulni tőlük.:)
2020. dec. 29. 03:31
 2/2 anonim ***** válasza:
CeraVe SA tisztító, niacinamid- ahogy az első válaszoló is írta-, g&g aPAD szérum, bha hámlasztó, és valami könnyebb hidratáló, pl La Roche-Posay Toleriane Fluid. És ternészetesen fényvédő, pl yadah oh my sun protection, tökéletes matt hatást nyújt.
2021. febr. 25. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!