Lányok! Hogy csináljátok ezt a laza nyári kontyot?
Figyelt kérdés
Szóval ezt:
Valami ilyesmire gondolok. Sok mindenki hordja mostanában így a haját a feje tetején, lazán,össze vissza kilóg 1-2 tincs.
Feltekeritek a hajatokat,kontyot csavartok belőle és hajgumit tekertek rá? Így tudom elképzelni.
Leírnátok pontosan, vagy videó? Köszi előre is.
2010. aug. 12. 19:29
1/3 anonim válasza:
Hátrafogom,tekerek egyet rajta,majd lazán meggumizom,ilyen egyszerű és ami a legjobb fél perc alatt megvan.
2/3 anonim válasza:
Összetekerem simán balerinakontyba, gumit teszek rá, és utána kicsit széthúzkodom, hogy ne legyen olyan szoros. De van, hogy nem húzkodom szét és akkor magától szétjön kb fél órán belül :)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a segítséget. Akkor nem gondoltam én olyan rosszul ezt a dolgot. :)
2010. aug. 14. 17:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!